Wednesday, March 25, 2015

Episod 36 : Happy Birthday Abah !










25 Mac 1968. Tarikh lahir abah. So hari ni 25 Mac 2015 abah aku dah menjangkau usia 47 tahun. Usually time birthday abah tak ada celebrate apa pun. Mak aku beli kek jer. Then potong makan. Oh ya tapi hadiah mak aku ada beli gak. Aku ni jer tak pernah bagi hadiah apa. Wish pun tak pernah. I don’t know why. But memang dah macam tu sejak dulu. Plus abah pun tak pernah wish birthday aku pun. As far yang aku ingat la. 

Hari ni aku wish birthday dia via whatsapp. So it’s kinda awkward krikkk krikk krikk actually. Sebab tak pernah buat. HAHHAHAHA. Macam tu la rupanya. HAHAHA. To my abah ! Happy 47th birthday ! Semoga panjang umur dan murah rezeki. Tolong la jaga dua family abah ni elok-elok ! Unknown minta maap sebab tak dapat nak banggakan abah sangat*ehhh sapa potong bawang ni ?* Malam ni giliran rumah my stepmom. I think they gonna celebrate la kot. Plus gaji pun masuk hari ni. Tapi lantaklah I don’t care. Motip episod kali ni ? Saja nak tribute kat abah le kununnya. Macam lah dia baca blog ni. Ermmm I hope not. HAHAHAHA. Adios ~


P/s : Seorang Mr. Unknown ni sangat tak berseni. That’s why tulisan tu buruk :p

15 comments:

  1. Selamat hari lahir pakcik..smoga panjang umo murah rezeki..

    Unknow.. x payah beli hadih..buat kek jer..ko kn terer bab2 mknn ni. Hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin. Moga begitulah.

      HAHAHAHa. Mana ada la. Biasa jer Yoobi. Ke kau lagi hebat dari aku.

      Delete
    2. Mana da..aku reti makan jerr.... masakkan aku weh..kikikiii

      Delete
  2. Aku tak penah pun wish birthday ayah aku. Standard lah anak lelaki. Hehe.

    Anyway happy birthday abah.
    Psst, ayah aku pun aku panggil abah. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannnn. HAHAHA awkward pulak.

      Ok geng ! Anak Abah !

      Delete
  3. Happy birthday Abah...ikhlas dari bakal menantu...

    ekekekekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bila bakal menantu nak balik jumpa bakal mertua ? :P
      hiks

      Delete
  4. Replies
    1. kat anak dia tak nak muah ?
      Matilaaaa kena karate dengan BF si wings nanti. HAHAHAHH

      Delete
  5. happy besday abah! hahaha.

    hope in a bless of Allah always

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai Shark !
      Amin. Moga begitulah hendaknya

      Delete