Thursday, November 12, 2015

Episod 57 : After A Year


11 November 2015 - 9.00pm

*Twitter view*

@DomUnknown Macam nak pergi mall AT esok.
.
.
.
.
A few minutes later :

@MrCrush : @DomUnknown Jommm AT esok

@DomUnknown : @MrCrush Jommm. Aku pun rasa nak pergi esok jugak.

@MrCrush : @DomUnknown aku nak cari baju baru ahh. Harap ada sale.

@DomUnknown : @MrCrush hahaha aku nak jalan-jalan dalam AT je. Bosan pulak cuti ni tak keluar.

A few minutes later :

Direct Messages :

@MrCrush
Unknown, Can I have your number ? Besok free ?

@DomUnknown
Hey ! Yes ! Esok I’m free.
013-XXXXXXX


Whatsapp conversation :

Mr. Crush : Hoi Unknown ! 

Aku : Hello Crush ! 

Mr. CrushEsok what time kau free ?

Aku : Besok aku free seharian.

Mr. Crush : Around 11am or 12pm aku nak keluar.

Aku : Great ! Petang sangat pun risau jugak kalau hujan.

Mr. Crush : Nak tengok baju kat Brand Outlet and F.O.S sekali. Kalau berkenan aku nak beli.

Aku : Oh. Okey. So tomorrow around 11am in AT ?

Mr. Crush : Yes !

Aku : Okeyh. See you there tomorrow.

Adios~


p/s : Aku pun tengah speechless sebenarnya. Like seriously I’m going to meet  him tomorrow. Hopefully it’s not going to be an awkward moment. Jangan salah paham. Aku dengan Mr. Crush keluar atas dasar member-member. Not more than that. Wish me luck guys. 

9 comments:

  1. Good luck...jangan pakai yang menjolok mata nanti mengundang...eh...hahaha...

    ReplyDelete
  2. Good luck...walaupun member jer...tapi yang penting dapat kuar dengan orang yang kita suka....;-)

    ReplyDelete
  3. Gud luck weh! Awass jangan sampai ade adegan comolot pulak. Hahaha. :P

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. Nanti update apa yang terjadi k...hehehehhe..

    ReplyDelete