Monday, June 8, 2015

Episod 44 : Hello Final Exam !




Masa bergerak agak pantas pula. Tau-tau je dah nak habis sem 2. Bye freshmen year ! Exam kali ni aku kena hadap 6 paper. 3 subjek lagi takda exam. 100% on projects and courseworks. Hopefully 3 subjek tu dapat bantu up pointer. Actually dah start exam hari ni. First paper done ! Oh yeahhhh ! Lagi 5 menanti. Moga aku dapat hadapi dengan tabah. Last paper aku on 23 Jun. After that cuti sem until September ! I’m so excited ! HAHAHHA. Cuti kot ! Semua yang bergelar student suka dengan word ini. 2 bulan lebih jugaklah. Tak sure lagi apa plan time cuti nanti. Mungkin aku kerja part time or maybe stay at home and enjoying my reading time. Let’s decide it later. Now focus on my exam. Hopefully dapat up kan pointer aku. Amin. That’s all for this episode. Kepada yang bakal menduduki exam final ni Good luck and all the best aku ucapkan ! Moga beroleh kejayaan. Adios ~


p/s : Ada dapat 2 soalan from readers. I’ll answer it later. Maybe in next episode kot. Kalau ada apa-apa nak share kat Mr. Unknown ni boleh la guna box kat sebelah kanan blog ini. Terima kasih menggunakan perkhidmatan kami. HAHHAHA





6 comments:

  1. RIndu nya minggu exam .. suka tengok orang stress ramai2 ..hahaha.

    ReplyDelete
  2. Jgn on grindr time exam wey XP

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku wish good luck kat pengguna Grindr. KAHKAH

      Delete
  3. Selamat menelaah!selamat stress..hehe

    ReplyDelete