Sunday, July 31, 2016

Episod 79 : Warkah Syawal Buat Mr. Crush


08:52am – 6 Julai 2016 bersamaan 1 Syawal 1437

Pagi syawal yang indah. Aku nekad untuk taip warkah khas untuk Mr. Crush. Via whatsapp la. Gigih pulak aku nak pos surat bagai. Sengaja guna word warkah supaya leboh klasik. HAHA.

“Dear Mr. Crush, fuhhhh nervous ni nak ucap. Hahaha. Okeyh selamat hari raya aidilfitri aku ucapkan kat kau. Aku nak minta maaf zahir batin kat kau especially pasal insiden on 14 November 2014. Insiden 2 tahun lepas yang berlaku antara kita. Maybe engkau dah lupa kot pasal tu. But aku ingat that night kau stress out gila all of sudden a few people tetiba involve, kes Azrul lagi masa tu. Dan aku sumpah rasa bersalah during that time. The worst part was aku takda chance nak minta maaf pasal isu tu until now. Yes ! I feel suck because of that incident. Hari ni aku rasa masa yang sesuai. Harap dimaafkan. And lagi aku nak minta maap jugak kalau my words sometime agak harsh ke apa ke. Termelawak lebih kurang dengan kau or anything yang buat kau terasa. Harap dimaafkan. Aku harap friendship kita akan kekal buat selamanya okeyh. Pasal isu kau dengan Adin tu dah lepas, so aku rasa biarlah macam tu. Benda dah jadi pun. Again selamat hari raya maaf zahir dan batin.”

Insiden 14 November tu aku tak pernah story kat dalam blog. Kira the untold story la lebih kurang
. Tapi memang aku rasa bersalah masa tu. Akhirnya aku berjaya mohon maaf regarding on that issue. Nak tahu Mr. Crush reply apa ?

“Goshhh Dom ! Hahahaha. Kes tuu paling aku kelakar bila pikir balik. Naaahhh. Takdak apa pun Dom. Aku pun nak minta maaf dari awal kita kenal sampai sekarang. Moment awal kita kenal mesti aku banyak bagi kau sakit kan ? Aku minta maaf sangat-sangat masa tuu. Banyak gilaa salah aku kat kau. I’m so sorry L

Bila dah 0-0 ni rasa lega sikit kot. No more guilty feeling and etc. Raya pertama sebelah malam tu aku pergi beraya dengan Mr. Crush. We both went to our friend’s open house. Pukul 4 pagi baru balik rumah. Giler paling rare betul raya sampai pagi. HAHAHA. Last but not least, life must go on. Jadi ayuhlah menghadapi hari-hari yang mendatang dan semoga tabah.
Ok that’s all for today.
Adios~


p/s : Hadiah apa je yang best untuk anniversary ?

9 comments:

  1. ala so sweet! napa guna perkataan kau aku dengan sidia?, sorry tanya je..awk bagi dia baju untuk anniversary so nanti bila gi dating dapat pakai..kita single tak tahu nak bagi idea apa untuk hadiah anniversary awak dgn sidia..hehehehehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHA tu Mr. Crush yang dulu tu. Memang dah biasa guna.

      Delete
  2. JAM - symbolic hubungan perlukan masa.. masa utk kenal antara satu sama lain.. masa utk bersama.. setiap masa akan ada kenangan tercipta antara kau dan dia.. so nikmatinya dan hargaimya ketika ada masa.. demi masa.. setiap waktu setiap jam setiap saat cinta kau hanya utk dia #cewah

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada terpikir. Macam nice juga. Thanks Shin :)

      Delete
  3. Hadiah apa je yang best untuk anniversary ?

    Kereta Range Rover ..merah menyala ..aummmm

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu'man, I pun takda sugar daddy tau nak bagi hadiah camtu. HAHAHA

      Delete
  4. setuju dengan Shin...bagi jam...simbolik habis...tapi kalau kaya raya bagi range rover merah macam Nu'man...hahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHAHA tak kaya. Kalau tak memang dah bagi semuanya.

      Delete