Saturday, May 23, 2015

Episod 42 : Soalan Reader #2



Hi Mr Unknown 

Kau mmg menulis kisah sebenar kau ker ni? Good job la at least ada org jgak org mcm aku yg menaruh perasaan pada laki dan nakada relationship. Tapi gay relationship ni mmg boleh tahan lama ker. Sekadar bertanya, xda cerita baru ker hehe..Hope boleh jadi kawan ;D 

Insan Bukan Straight 


Aku terima soalan ni pada 5/18/2015 17:56:22 aka Isnin lepas from box Ask Mr. Unknown kat sebelah kanan tu. Baru baca semalam. HAHAHA. Aku jarang bukak sangat sebab jarang ada respons. Thanks to Insan Bukan Straight yang guna box tu. At least berfunction la jugak. Ok back to the questions.


Kau mmg menulis kisah sebenar kau ker ni?

Yes. Definitely kisah sebenar aku. About my life. About all those sh*t yang aku hadap. All those dramas and semua la. But nama-nama watak telah diubahsuai supaya lebih bersesuaian dan bagi mengelakkan sebarang permasalahan yang mungkin berlaku. Some scene juga terpaksa dicut atas sebab-sebab tertentu. Sebab terlalu like macam sinetron. HAHAHAHA.


Tapi gay relationship ni mmg boleh tahan lama ker.

Boleh ! As long as pasangan saling setia, always love each other, give commitment, and etc for sure boleh tahan lama. But yeah tu only relationship goal and also a fairytale. Kita hanya mampu merancang. Paham-pahamlah benda ni pun terlarang. HAHAHA. Tapi if one fine day aku in relationship with my own partner for sure la aku harap dapat kekal dengan dia. HAHAHAHA. Pergi overseas and kahwin. Seorang unknown memang kuat berangan. Tapi adakah angan-angan itu akan jadi reality ?


Sekadar bertanya, xda cerita baru ker hehe..Hope boleh jadi kawan ;D

Cerita baru ? So far tak ada apa sangat pun. Plus aku agak busy lately. Dan sebolehnya nak avoid from involve in any drama. HAHAHA. Need to focus on my final exam yang tak lama dah tu and some other group project. So yeah takda apa sangat pun. Seorang Unknown masih menjalani hidupnya yang single seperti biasa. Yes of course ! Aku kawan dengan semua orang. Nice to know u by the way.


Adios~

P/s : If ada sesiapa nak tanya something or share anything u can just klik the box Ask Mr. Unknown kat sebelah kanan sana. Yeah I know the box is totally hambar. HAHAHAHA.


7 comments:

  1. str8 couple pun boleh break-up,yang dah kahwin pun boleh bercerai..

    soal seksualiti takda kaitan dengan berapa lama relationship tu boleh bertahan,yang penting macam mana pasangan tiap mencorakkan relationship tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. str8 couple pun boleh break-up,yang dah kahwin pun boleh bercerai..

      soal seksualiti takda kaitan dengan berapa lama relationship tu boleh bertahan,yang penting macam mana TIAP PASANGAN mencorakkan relationship tu..

      typo laa pulak..ekekeke

      Delete
  2. Mr. Unknown aku ade soalan..
    Sape nama ko eh? Hehehe
    YS

    ReplyDelete
    Replies
    1. My name is Mr. Unknown.
      Handsome is mu middle name.
      Lol

      Delete
  3. Nak tanya ... ermmmm ...posisi Mr Unknown boleh ? Oppsss .. :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Let just figure it out later. HAHAHAHA

      Delete